Broşür Tasarım ve Baskısı

Uzun yıllardır kullanılan ve en verimli reklam araçlarından biri olan broşür, pek çok amaç için kullanılabilir. Broşür tasarım ve baskısı, broşürde tanıtılacak olan hizmet, ürün, kampanya ya da projeye göre, özgün ve göz yormayacak biçimde yapılmalıdır.

Aynı zamanda çeşitli fuarlarda, fuar katılımcıları tarafından proje tanıcı amaçla da kullanılır.

Çeşitli seçim kampanyalarında da adayların kendilerini tanıtmak ve vaatleri hakkında bilgi vermek için en çok kullandıkları yöntemler arasında broşürler vardır.

 

İyi Bir Broşür Tasarımı Nasıl Olmalıdır?

Broşür tasarım ve baskısı, özgün olmalıdır. Eşsiz bir broşür tasarımı, hedef kitle üzerinde, içeriğe karşı merak uyandırır.

Sade bir dille yazılmalıdır fakat etkileyici olmalıdır. Günümüzde hala en etkili reklam yöntemlerinden biri olan broşürün, istenen başarıya ulaşması için, tanıtımı yapılan ürün veya hizmetin, olabilecek en basit dille anlatılması gerekir. Bu sayede kısa zamanda müşteri tarafından özümsenir ve tanıtımı yapılan ürünü anlamak için kısa zaman ayırması yeterli olur.

Kullanılan renkler, markanın logosunda kullanılan renklerle uyumlu olmalıdır. Bu sayede broşür, bakıldığı anda bir markayı çağrıştırır.

Eğer uzun ve detaylı bir içerik yazılması gerekiyorsa, bunun yerine görsel kullanımı tercih edilmelidir.

 

Broşür Tasarım ve Baskısı Uzun yıllardır kullanılan ve en verimli reklam araçlarından biri olan broşür, pek çok amaç için kullanılabilir. Broşür tasarım ve baskısı, broşürde tanıtılacak olan hizmet, ürün, kampanya ya da projeye göre, özgün ve göz yormayacak biçimde yapılmalıdır. Aynı zamanda çeşitli fuarlarda, fuar katılımcıları tarafından proje tanıcı amaçla da kullanılır. Çeşitli seçim kampanyalarında […]